Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Динко върти любов във Фермата

отпечатай новината

21.11.2016 18:00 | Видян 1815 пъти

Динко върти любов във Фермата

 След една конфликтна седмица, в която успя да изнерви всички фермери, Михо изгуби втори дуел и в неделя вечер напусна “Фермата” завинаги пред очите на 1 110 000 зрители.  “Играта стана много груба, пък аз тези 100 000лв. мога да ги изкарам и с ръцете си. Показал съм, че съм кадърен. Не искам някакви чудовища да си изказват скапаните мнения за мен”, плаче Михо на раздяла и признава, че преструвката и фалшът са му дошли много.

Докато той пише писмото си за раздяла, останалите фермери празнуват победата на Краси.“Оттук нататък и да падна, няма да ме яд”, коментира Краси, който е контузен след дуела в неделя. С приближаването на финала на шоуто, фермерите правят равносметки и стратегии, а Мария и Динко признават, че Михо им липсва. “Няма злоба в тази ферма”, обобщава ситуацията Динко. В прощалното си писмо Михо определя новия Фермер на седмицата, който всички очакват да бъде Мария.

Флиртът между Мария и Динко се задълбочава веднага след излизането на Михо от “Фермата”. „Ти ме привличаш”, казва той директно на Мария. „Той е галантен и добър с жените, работи, има положение, бизнес”, признава симпатиите си и Мария, докато лежи на едно легло върху Динко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !