Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Рени си върна мъжа

отпечатай новината

22.11.2016 13:13 | Видян 2015 пъти

Рени си върна мъжа

Невероятният обрат за звездата, настъпил дни след края на „ВИП Брадър”. Рени си тръгна на крачка от големия финал, но макар да не спечели формата бе изненадана от невероятно щастлива новина.

Оказа се, че бившия съпруг на Рени е зарязал младото си гадже Деница. Палавата мадама е изтрила всичките им общи снимки, а от постовете й личи, че е сериозно депресирана от раздялата им. Пилософ направо беше позлатил девойката, като я водеше и по луксозни екскурзии, отрупваше я с подаръци, но всичко това вече е в миналото. Близки до бизнесмена издават, че той отдавна е прекъснал отношенията си с нея.

Раздялата на бившия й съпруг с младото му гадже, доста обнадежди Рени. И тя се възползва от ситуацията, за да върне бащата на децата си у дома, пише „България днес”. Рени не криеше огорчението си, че с години е била принудена да отглежда сама двете им деца в далечен Израел. И направо пирува от радост, след като научила, че бизнесменът е изритал по-младата си любовница, поставяйки я в същата ситуация.

Изпълнителката все още е бясна на съпруга си заради всички номера, които й скрои, поради което е малко вероятно да му прости отново. Въпреки това, Рени е доволна, че сега Борис ще се грижи повече за двамата им сина. Певицата неведнъж е признавала, че я боли, че е зарязана така от мъжа си, но далеч повече я боли заради това, че е оставил и децата им на произвола, оставяйки я като самотна майка, без пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !