Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Геро от Господарите качи 20 кила

отпечатай новината

23.11.2016 10:28 | Видян 1094 пъти

Геро от Господарите качи 20 кила

Герасим Георгиев-Геро, един от водещите на "Господари на ефира", вдигна безпомощно ръце и се предаде в битката с килограмите. Колоритният шоумен точно се бе повталил и за сетен път апетитът надделя над волята му.

През пролетта Геро постави личен рекорд като ударно и неусетно се раздели със 17 килограма. В убийци на тлъстите се превърнаха треньорите в "Като две капки вода". В имитаторското шоу актьорът се раздаде с цялото си сърце и душа, като резултатите не закъсняха. По време на репетициите 42-годишният русенец се страеше да да спазва стриктно всички инструкции на хореографите, които го хвалят: "Накрая на шоуто кантарът удиви целия екип. Но истината е, че Геро беше изключително съвестен и до най-малки детайли разучаваше всеки танц".

На раздяла актьорът се зарекъл, че ще продължи да спортува и да спазва диета, за да се втали още повече. Заканата му обаче явно не е свършила работа, защото Геро е нашишкавял наново. Миналата вечер "господарят" взе участие като съветник в новото шоу на Магърдич Халваджиян "Пееш или лъжеш". Герасим отново е пуснал корем и видимо е върнал старите си килограми.

Геро води жестока война с наднорменото тегло години наред. Изпробвал е почти всички диети, с някои от които постига някакъв ефект, но само временен. Скоро след това обаче йо-йо ефектът унищожава усилията и лишенията му. Актьорът признава, че виновник за проблема му е и културата му на хранене. Той често изобщо не закусва, а късно вечер, след като се върна от представление опустошава хладилника с каквото му падне.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !