Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Арестуваха сина на Мадона

отпечатай новината

23.11.2016 13:28 | Видян 1931 пъти

Арестуваха сина на Мадона

Арестуваха сина на Мадона и Гай Ричи – Роко, след като е обвинен за притежание на марихуана.

Полицията е пристигнала в дома на 16-годишното момче в Северен Лондон, след като е била повикана от съседите. Роко е бил видян да пуши близо до къщата му. В мига, в който забелязал органите на реда, той изхвърлил част от марихуана. След като е претърсен, полицаите са открили малко количество канабис в дрехите му.

Арестът е станал на 28 септември, но едва сега новината излиза наяве. Той е бил отведен в полицейски участък в Северен Лондон, а по-късно е освободен.

Това се случва след като Роко бе поверен на грижите на баща му Гай Ричи. Дълго време преди това, известният режисьор и Мадона водеха съдебна битка за попечителство над 16-годишния им син.

До това се стигна, след като Роко напусна своята майка и отиде при баща си в Лондон през декември 2015 г. Той заяви категорично, че не иска да живее с нея, защото тя била „кучка“. Колкото и да се опитваше да се сближи с детето си, Мадона не успя да постигне примирие. Това я накара да посегне към алкохола, което се отрази и на изпълненията й на сцената.

След дългата съдебна битка, двамата родители постигнаха споразумение. Поп иконата се съгласи сина й да остане при баща си, докато тя получи правото да го посещава, когато си поиска.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !