Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Пайнерките станаха за смях на концерта на Планета

отпечатай новината

24.11.2016 15:11 | Видян 8633 пъти

Пайнерките станаха за смях на концерта на Планета

Сцената на Пайнер се превърна в истински "Панаир" по време на концерта, по случай 15-годишнината на музикалната компания.

Певиците бяха коя от коя по-парцаливи и недодялани, пеейки като евтини певици. Татяна, която изпълни "Излагация" се превърна в такава, заради вертолета на главата й, правейки асоциации с Карлсон, който всеки момент ще полети.

Десислава пък бе като табуретка, която някакси се опитва да прикрие липсата на талия и наличието на сериозно количество мазнина с еластична материя, от която още повече набъбваше. Освен това певицата на няколко пъти имаше проблеми с техниката и микрофона си, което беше причината да обърка текстовете на песните си. Като истински професионалист излезе от положение и дори запя песен от 1999 г. - "Че мъжете всичко искат". Оказа се, че в залата има зрители, които са на по-малко години от хитовото парче.
 
Глория отегчи публиката за пореден път с песен със Симона и стари шлагери, като отново майката изглеждаше много по-добре от щерката.

Емилия също не бе подбрала един от най-сполучливите си тоалети за още невъзстановената си фигура след раждането. Тя бе силно аплодирана, че се завръща на сцената толкова скоро, но не стана ясно защо беше избрала да се появи с прилепнал тоалет, който трудно прикриваше наедрялото й тяло. Изпълнителката изглеждаше много по-пълна от колежките си и това предизвика вълна от коментари по неин адрес.

Райна отново бе отделила 50 лева за балеринска пачка, а Яница бе захлупила кръглото си лице с фалшив бретон, приставен с фиби, така че съвсем да заприлича на медената пита.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !