бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Лили пее за 50 000 на Нова година

отпечатай новината

27.12.2008 16:10 | Видян 18787 пъти | Гласували 1

Лили пее за 50 000 на Нова година

Въпреки световната икономическа криза и очкваната дефлация, българският народ ще се весели безпощадно навръх Нова година, твърдят мениджъри, импресарии и продуценти, съобщи в. "Труд". В това не се и съмняват собствениците на хотели, ресторанти и комплекси, които са спретнали програми за чудо и приказ.

Безпорно най-скъпата певица у нас е примата Лили Иванова. Сред изумителния успех в зала 1 на НДК, хонорарът й се е вдигнал на 50 000 лв. за участие. От многото предложения от страната тя е избрала само една сцена - гранд хотел "Варна". Тази година с Лили Иванова в Гранда ще се конкурира сръбската фолкзвезда Весна Змиянац и нашумелият в южната ни съседка Гърция с хита си "Скасе, Скасе" - Ставрос Ливикос.

Водещ на новогодишния купон ще бъде "господарят на ефира" Димитър Рачков, като на сцената ще се изяжят още Софи Мринова, Устата, оркестърът на Дани Милев. Фолкдивата Деси Слава пък ще съчетае полезното с приятното - тя хем ще пее в грандхотела, хем ще купонясва с 20-годишното си гадже - футболиста Галин Иванов.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !