Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Любовница на Митко Динев плаши с визия

отпечатай новината

27.11.2016 12:37 | Видян 3680 пъти

Любовница на Митко Динев плаши с визия

Мартина Петкова е името на страшилището, което хвърли в среднощен ужас зрителите на предаването „Часът на Милен Цветков“.

Тя стана популярна преди няколко месеца, когато с лед няколко питиета се оказа в леглото на милионерското синче Митко Динев, напомня blife. Тогава лъсна и скандал, че тя е мачкала чаршафите му по времето, когато той е живял с Емануела. Оказва се, че ниско бюджетната танцьорка се е познавала лично с певицата, а наглостта й стигна до там, че заплашваше  звездата от страницата си в социалната мрежа. Но това е в миналото.

Към днешна дата въпросната Мартина се е заела с нов вид дейност – да плаши зрителите от екрана и феновете на мъжката библия „Плейбой“. На корицата на списанието Мистър фотошоп е играл здраво и е скрил всичко онова, което телевизионните камери не могат. 

Мартина се появи в студиото подута сякаш някой е помпал лицето й. Визията й силно напомня на анимационната героиня Мис Пиги. Надути джуки, ужасна прическа, кошмарен грим като за бар дама. Дори Милен Цветков не скри учудването си и изумен я попита защо изглежда така странно и няма нищо общо със снимките които е виждал. Гостенката му обясни, че това се дължи на грима?! Може би с него ще се снима във филм на ужасите, иначе няма как да си обясним тази визия. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !