Прецедент в Бригада Нов дом -...

Мария Силвестър намира изход от всяка ситуация, колкото...

Cavalera в София на 15 юли

Легендарните братя Max и Igor Cavalera ще свирят...

Бионсе помирява Джей Зи и Кание

отпечатай новината

28.11.2016 11:55 | Видян 1865 пъти

Бионсе помирява Джей Зи и Кание

Бионсе е решена да помири доскорошните приятели Джей Зи и Кание Уест.

Двамата сложиха край на добрите си отношения, след като Кание отправи тежки обвинения срещу Джей по време на свой концерт. От сцената той заяви, че неговия приятел имал група от наемни убийци, които щели да го застрелят в дома му.

Уест не се притесни да нападне и съпругата на своя приятел – Бионсе. Той категорично заяви, че поп дивата никога не отивала на церемония, ако не й е гарантирано, че ще вземе награда. Два дни по-късно той бе приет по спешност в психиатрично заведение.

Изглежда тежките думи на рапъра не са притеснили силна жена като Бионсе, тъй като тя е решена да помисри своя съпруг и неговия приятел Кание. Изпълнителката се трогнала от здравословните проблеми на Уест и помолила Джей да му прости.

“Бионсе говори с Джей и му каза, че всичко трябва да остане в миналото, независимо какво се е случило между тях. Особено сега, когато Кание е в беда”, споделя близък до звездната двойка. “Кание винаги е бил като по-малкото братче на Джей и той го е приемал като част от семейството си”, коментира още той.

Засега не е ясно какво ще предприеме Джей Зи, но според източника той ще иска да се помири с Кание, без да бъдат намесени медиите.

Все още не е ясно обаче дали нервният срив на Кание не е инсценировка с цел да прибере 3 млн. долара от застраховката. Запознати обаче разкриват, че една от причините Уест да действа по този начин са проблеми в брака му с Ким Кардашиян.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !