Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Братът на Джино се ожени тайно в България

отпечатай новината

29.11.2016 15:27 | Видян 1732 пъти

Братът на Джино се ожени тайно в България

Братът на Джино Бианкалана – Боби Тошев се ожени тайно в България, С булката Мими били заедно от 15 години. Двамата пристигнаха в София на 23 ноември, а сватбеното тържество се проведе на 26 ноември в зала „Сердика“ на столичния хотел Шератон.

Боби отпразнува ергенското си парти в компанията на Краси Куртев, близък приятел на семейството и доскорошен мениджър ба Джино. Близки приятели на Ташеви споделят, че след участието на Джино във ВИП Брадър, възникнали стари разногласия, заради които се изпокарали помежду си.

За разлика от Джино, Боби бил скромно момче и не харесвал залитанията на брат си, който все още е в болницата, след жестока катастрофа, която преживя. Джино бил глезеното дете в семейството, а Боби работарят. Затова двамата често се изправяли един срещу друг. Бианканала винаги успявал да се сдобие с родителското благоволение.

Затова на потайната сватба в „Шератон“ не са присъствали нито Джино, нито родителите му. Самият Боби не си бил идвал цели 16 години в България. Бил развълнуван от пристигането си и малко тъжен, че едно от най-вълнуващите събития в живота си, празнува сам-без най близките си. Не пожелал да има и медиен шум, На профила му във Фейсбук не се появи никаква сватбена снимка, пише „ШОУ“. „Коренно различен е от брат си!“, коментират приятели на Ташеви в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !