Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вергов и Карамазов се напиха здраво в Шотландия

отпечатай новината

01.12.2016 13:18 | Видян 1882 пъти

Вергов и Карамазов се напиха здраво в Шотландия

Две от „трите мечки” – Юлиян Вергов и Владимир Карамазов, се напиха като казаци в Шотландия, пише БЛИЦ. Двамата актьори изглежда са на гастрол из Острова и не пропускат случай да се похвалят с приключенията си там, пише "България днес".

„Ние сме в Шотландия. Това е нашият коледен поздрав”, казват двамата актьори съвсем сериозно. Минути по-късно става ясно, че родните театрали са се почерпили добре с марково шотландско уиски.

Родните величия са на разходка из Шотландия, но по-далеч от първата фабрика за уиски изглежда не са успели да стигнат. Силно почерпените ВИП туристи, правят опити дори да запалят камината в имота, като се хвалят, кой какъв опит има с огнивото.

„Ако беше спал с циганка, щеше да знаеш, как се разпалва огън”, коментира Вергов пред Карамазов. Двамата не спират да се обясняват и кой колко уиски е изпил, а за капак бившия водещ на „Сървайвър” обяснява, как ще изпуши и две пури, въпреки че е заклет непушач.

„Веем си... шапките. Не ни питайте какво сме пили, питайте ни какво НЕ СМЕ пили, по-лесно е. В тази къща има уиски пури и призраци”, обяснява, танцувайки с чаша в ръка Владо Карамазов.

Циркът продължава, като малко по-късно актьорът пуска ново клипче, в което обяснява, че на Юлиян Вергов му е станало зле от пиене и направо си е легнал. „И аз отивам да си лягам, но не спим заедно”, със смях завършва видео блога си той.

След този мечешки запой, нямаме търпение да разберем, как са преживели махмурлука след това.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !