Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Комсийски и Надя от Елит са двойка от седмица

отпечатай новината

01.12.2016 14:23 | Видян 3298 пъти

Комсийски и Надя от Елит са двойка от седмица

 Един от най-желаните ергени в България вече има гадже. Борислав Комсийски залюби съквартирантката си във „ВИП Брадър” Надя. Бившите брадъри са двойка от около седмица, пише "Уикенд". Боби си падна по Надя още с влизането във „ВИП Брадър”. За камерите не останаха скрити жадните погледи, които той хвърляше към бившата водеща на светското предаване „Елит” по БНТ.

С влизането на Емануела в шоуто в Нови хан свалката между двамата съвсем допряла точката на замръзването, защото на певицата и милионера бе поставена мисия да играят влюбена двойка цяла седмица. След края на шоуто той започнал да я търси по телефона, канел я на вечери, правел й романтични изненади. Накрая Надя поддала на чара му, към който и без това не била безразлична още от самото начало.
„Двамата са заедно вече цяла седмица и го раздават много влюбени”.

Самата Надя в началото имала известни скрупули дали да бъде с Борислав, защото все още се чувствала обвързана с годеника си Йоло Йолов, който почина внезапно това лято. Боби подходил като истински джентълмен към нея. Без да я притиска, той започнал да прави мили жестове, с които й помогнал постепенно за забрави ужаса от загубата на любимия си и да се влюби отново.

Припомняме, че преди дни името на Боби беше спрегнато и с това на победителката от юбилейния сезон на формата - Миглена Ангелова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !