И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Вижте тоалета на Мария за Нова година

отпечатай новината

01.12.2016 15:19 | Видян 2397 пъти

Вижте тоалета на Мария за Нова година

40 обичани песни направиха Празничната Новогодишна програма на телевизия Планета незабравима. В “Нощта на звездите” видяхме най-обичаните и популярни изпълнители на музикална компания. Телевизионната продукция намери любезен домакин в Megami Club - Hotel Marinela, София, която се превърна в бляскава сцена на 29 ноември.

Мария направи най-голямо впечатление отново, тъй като бе най-стилна в сравнение с колежките си. както винаги, изпълнителката и този път успя да се открои от тълпата и да покаже оригиналния си, неподражаем вкус. Докато другите й колежки залагаха на тъмни и студени нюанси в стайлингите си, то Мария заблестя в чисто бяла и нежна рокля, с която определено стопли атмосферата. Одеждата преобрази Мария в художествената героиня Снежанка, като напълно отговаряше и на метеорологичните условия навън – а именно - на кристалния бял снежец, който преди дни заваля и разкраси цялата страна.

На сцената, заедно с нея, излязоха и момичетата от балет FAME. Тоалетите на танцьорките също бяха съобразени така, че да отговарят на стайлинга на певицата.

Песента, която Мария изпълни на Новогодишния концерт на ТВ „Планета“, бе последният й хит - „Тази нощ се казваш мой“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !