И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Пулев стана татко

отпечатай новината

29.12.2008 15:25 | Видян 7879 пъти | Гласували 2

Пулев стана татко

Волейболистката на националния отбор и ЦСКА Диана Ненова стана майка на 22 години, пише вестник "7 дни спорт". В събота разпределителката роди син на боксьора Тервел Пулев. Бебето тежи точно 3,6 килограма и както всички мъже във фамилията Пулеви ще носи името на български владетел - цар Калоян.

"Много съм горд с жена ми Диана, че роди такъв прекрасен син. Ще го кръстим Калоян, такава е семейната ни традиция. Нямам търпение да ги изпишат от болницата", сподели щастливият татко. "Отсега не мога да кажа дали ще стане боксьор или волейболист. Ще му дадем възможност да тренира какъвто спорт поиска. Важното е да бъде професионалист, като майка си и баща си", добави Пулев.

Тервел и Диана се сгодиха миналия януари в Белград и оттогава са неразделни. Двойката обаче не мисли за сватба. "Надявам се до 2-3 дни да ни изпишат от родилното и да празнуваме Нова година вкъщи", каза по телефона от болницата Диана. "Сега не мислим за сватба. Важното е да сме здрави. Веднага след като се възстановя от раждането, се връщам в игра. Не искам синът ми да става боксьор, защото там няма перспектива", завърши волейболистката на ЦСКА.

Снимка: 7 дни спорт

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !