Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Мърляво правене на пари: Кралското...

Меган Маркъл предизвиква „крясъци“ от Двореца заради...

Фики Стораро за "Is this love": Не парадирам с английския си

отпечатай новината

05.12.2016 11:31 | Видян 4215 пъти

Фики Стораро за

Повече то седмица новата песен на Фики Стораро "Is this love" предизвика вълна от шеги и критични коментари в социалните мрежи. Превърналото се вече в култов хит парче е подарено на Фики от известен турски композитор Исмаил Тунч Дилек. Певецът на годината даде специално интервю за предаването „Събуди се“ по Нова ТВ.

Фики ти си най-популярното лице на ицминалата седмица? Как се чувстваш?

Щастлив съм, че албумът е факт. Много хубави неща ми се случиха тази седмица. Is this Love беше доста различен проект. Всъщнот така кръстихме и албума.

Как реагираш на критиките, социалните мрежи тотално са заляти с подигравки относно английското ти парче?

Не съм претендирал никога с моя английски език. Разбирам го доста добре, от текста се разбира доста добре за какво се пее. В нашата страна обаче има доста разбирачи, критици. Коментираха с лошо този проект, че нямам крака и други простотии. Не им обръщам внимание, аз съм свикнал. Всеки има право на мнение и на избор. Ако на мен  нещо не ми харесва, никога няма да седна да кажа, че то е много гадно.

Минавало ли ти е през главата ,че може да има такъв тип реакции, докато подготвяше парчето на английски?

Не ми е минавало през акъла, че чак до такава степен ще има. Свикнал съм на хейтъри да пишат глупости за мен, но чак до такава степен – „Издислав”, „Издислав”, къде е „Издислав? Аз питам в песента всъщност дали наистина това е песента, а „Издислав”  може и да си го намерят някъде. Не знам дали изобщо има някъде такъв човек. Това е абсолютна простотия. Английски език с тези орнаментики е нещо ново в музиката, но за съжаление повечето от хората не харесват новите неща и не усещат новите въведения в музиката.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !