Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Стив Мартин, за пръв път баща на 67

отпечатай новината

06.12.2016 12:37 | Видян 1652 пъти

Стив Мартин, за пръв път баща на 67

През декември 2012 г. холивудския комедиен актьор Стив Мартин стана баща за първи път – съпругата му, журналистката Анна Стрингфилд го дари с дъщеря. Към онзи момент Стив вече бе навършил 67 години. Тази преклонна според актьора възраст му помогнала да осъзнае важността на появяването на дете в живота му.

 „Това е фантастично. Цялото време на света е ваше. Всичко сте постигнали в живота си, защитени сте от всички страни, не се налага да преследвате високи цели и кариера, така че имате много свободно време, споделя Стив. Това свободно време аз отделям на дъщеря ми. Когато бях млад, бях фокусиран върху кариерата и върху себе си. Днес просто искам да се прибера у дома и да си играя с дъщеря ми. Прекрасно е!“ Приятелите на Стив Мартин споделят, че той е изключително грижовен баща, но и много притеснителен, пише Elle.

Стив и Анна старателно крият детето си от фотографи и медии и на практика нейна снимка не се намира в медиите. Ако в живота Мартин стана баща твърде късно, то на екран това се случи твърде рано. Във филмите си той играе най-често ролята именно на баща. Това обаче му харесвало: „Имал съм няколко такива роли, но никога не съм мислил, че това ще бъде един ден моето амплоа в живота ми. Знаете, аз не съм звезда от екшън филми и не мога да бъда лошото момче с пистолет. Играя в сантиметални филми, но в това няма нищо лошо. Това са същия тип филми, които обичах да гледам в детството си.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !