Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Джизъса и Есмер с любовен рестарт в Барселона

отпечатай новината

06.12.2016 13:16 | Видян 1146 пъти

Джизъса и Есмер с любовен рестарт в Барселона

С Джизъса са в града на Гауди от няколко дни, но без децата, с които ще се съберат в Москва за Коледа, пише blife. Част от романтичното им приключение бе мача между Реал Мадрид и Барселона, който изгледаха между стотици целувки и селфита време от трибуните на „Ноу Кемп”.

„Човек не може да се върне в миналото и да промени старта си, но можем да стартираме сега и да променим финала.”, написа Есмер в Инстаграм. Поетичния й коментар за възродената тръпка помежду им разко контрастира с кадъра, на който футболиста гледа отегчено в телефона си. Само преди няколко дни бившия национал събра Давид и Йоана с малкия Елай в спа център в Русия. Децата от връзката му с гимнастичката Христина Витанова се надпреварвали кой да бута по-напред количката на бебето и да му пее приспивни песни, издадоха близки до двойката пред „Монитор”.

За да бетонира извинението си към Есмер Джизъса й подари апартамент и двамата напуснаха къщата,в която отглеждаха леопарда си. Поредната криза в семейния им живот се случи два месеца след раждането на сина им Елай, когато татарката изтри всички снимки на Благо от профила си в Инстаграм, а той закри окончателно своя. В края на лятото бг таблоидите свързаха спортиста с хостеса от бар на морето, която бе почти пълно визуално копие на Есмер. Ледовете помежду им започнаха да се топят през октомври, когато футболиста заведе съпругата си на почивка в Дубай.

Цената само на една нощувка в хотел „Четири сезона” е 1000 евро. Междувременно Омерова се върна и към любимия си спорт – първата си тренировка в залата за танци след раждането тя направи преди две седмици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !