Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Фестивалът за илюстрация и графика с...

Четвъртото издание на Фестивала за илюстрация и графика...

Лили Роуз Деп и София Ричи дефилираха за Chanel

отпечатай новината

07.12.2016 13:21 | Видян 2539 пъти

Лили Роуз Деп и София Ричи дефилираха за Chanel

Младата муза на Карл Лагерфелд и лице на новия Chanel No. 5 L’EAU Лили Роуз Деп най-накрая направи своя дебют на котешката пътечка.

След като няколко сезона бе неизменно присъствие на първия ред на дефилетата, дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп получи своя звезден момент. 17-годишната харизматична красавица се превърна в гвоздей на пищното Métiers d’Art шоу, състояло се в парижкия “Риц” снощи. Облечена в сет от къс топ и миди пола в златисто, Лили дефилира ведната след супермодела Кара Делевин, която пък откри ревюто.

Макар да се е посветила основно на своята филмова кариера и да не дефилира от няколко години, Кара винаги е имала по-специална връзка с Лагерфелд и Chanel. Затова не се изненадахме, че британката беше специален гост в шоуто, макар далеч да не е единствената звезда в него. Певецът Фарел Уилямс, който участва в кратък филм и реклама за Chanel преди няколко години, също взе участие в дефилето.

Освен Лили Роуз, друга млада надежда в модната индустрия направи своя бляскав дебют в рамките на Métiers d’Art – София Ричи. Вече сме ви разказвали за по-малката сестра на Никол и дъщеря на Лайнъл Ричи, нашумяла наскоро като новата изгора на Джъстин Бийбър, пише Missbloom. Тя обаче е решена да покаже, че е много повече от това и ревюто на Chanel очевидно е нейният трамплин към бляскава кариера на котешката пътечка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !