Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Издиславе, къде си?

отпечатай новината

07.12.2016 15:24 | Видян 1605 пъти

Издиславе, къде си?

Кой е най-търсения човек в държавата през последните десет дни? Ще ви подскажем. Името му не циркулира в криминалната хроника, или в дневния ред на парламента. Сутрешните блокове му дадоха публичност след зараждането му като хит в социалните мрежи. Става въпрос за рефренът от Is This Love на Фики Стораро, в която отсечения, сдъвкан английски персонализира в Издислав този иначе романтичен въпрос и накара хиляди да го поискат за партньор за белот, пише "Монитор". Или за изповедник – щом един млад фолк идол го възпява с толкова вселенска мъка, значи си струва да се сближиш с него и да го обгрижваш. Но Издислав го няма, също като краката на Фики, както отбеляза преди време Ицо Хазарта.

„Не съм претендирал никога за произношението си на английски. Знам езика и мисля, че се разбира какво се пее в текста. В тази страна има твърде много разбирачи, свикнал съм да чета всякакви глупости по свой адрес. Не познавам Издислав, не знам дали има човек с такова име, но ако се появи ще се радвам да се срещнем. Питам "Любов ли е това?", а не викам Издиславчо”, коментира Стораро.

Зевзеците във Фейсбук обаче показват по-силно чувство за хумор от неговото. На лице са два профила на артисти с името Издислав, в тях се леят колажи и парадираща клипа на Is This Love поезия от типа на

„И намерих това.
Седнал в гората на стол, без крака,
Наоколо релси от влакче за деца,
Държи микрофонена стойка в ръка,
Гримаси от сякаш зловонна пръдня...
Какво се опитва да каже с това?
И кой ли е тоз Издислав пък сега?“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !