Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Митьо Пищова: Искам в затвора при Мейзер!

отпечатай новината

08.12.2016 10:53 | Видян 3348 пъти

Митьо Пищова: Искам в затвора при Мейзер!

Искам да й помогна на Анита Мейзер, ама не знам как. Освен да ходя на свиждане да й занеса храна и да правя секс с нея зад решетките. Или да й дам пари да излезе, а после да ми ги върне. Това каза пред "България Днес" Димитър Маринов - Митьо Пищова. Той обяви, че неведнъж е пробвал креватните умения на арестуваната за убийството на мъжа си Николай силиконка и е останал възхитен. "Анита Мейзер е майсторка в секса, тя е професорка. Страшна и опасна е! Цяло чудо! То цици, то дупе", припомни си славните години търновският Казанова.

"Нормално е - тя беше млада и готина, с най-хубавото стегнато дупе и цици", заяви пред вестника шоуменът политик, който се готви мощно да атакува евентуални предсрочни парламентарни избори и да стане депутат в следващото Народно събрание. Той е категоричен, че е бутнал Мейзер напред в кариерата. И не само нея. "Аз я издигнах. Аз я направих миска по приятелска линия. Пратих я в Америка. И дъщеря и я направих миска с пари. Тъй че е нормално да съм ги бутал лекичко с питона", изригна в типичния си стил търновският Казанова.

Пищова има немалко снимки с Мейзер, на които целува гърдите и краката й, а тя се залива от смях. "На два пъти се опитах да ходя при нея в ареста, но не ми разрешават", казва Пищова и твърди, че Мейзер не е убийца. "Тя няма сърце да убива. Тя е душичка, бе! Грам не вярвам тя да е убила мъжа си. Някакъв сакатлък е станал, който е в нейна вреда. Не е имала късмет. Убеден съм на 300%, че абсолютно е невинна", убеден е Пищова.

Митьо е категоричен, че Анита ще бъде освободена и тогава той пак ще й помага. "180 000 пъти съм ходил в апартамента й във Варна. Посрещала ме е по пеньоар и гола отдолу", казва бохемът. "Щерка й, като я направих миска, отиде в Щатите и не съм я виждал. И тя е готина като майка си, джуклеста, с хубав задник и цици", разказва Димитър Маринов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !