Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Малката Никол по стъпките на Николета

отпечатай новината

08.12.2016 11:56 | Видян 2627 пъти

Малката Никол по стъпките на Николета

 Най-популярното малко момиченце в родния хайлайф - Никол Божинова тръгна по стъпките на майка си - Николета и вече записа в своето портфолио първа рекламна фотосесия.

След като миналата година дебютира като манекенка на подиума на Sofia Fashion Week, сега пък засне ексклузивни кадри за небезизвестния детския център - Trinity Kids, пише БЛИЦ. Още от бебе Никол е апетитна хапка за търсещите реклама, но Николета цели четири години отбиваше предложенията към тях, за да дочака този мащабен проект, от който за начало споделиха едва един кадър, но придружен с изключително емоционален текст:
 
"Като родител, житейската ми мисия е да превръщам ежедневието на Никол в приказка. Виждате я щастлива, емоционална и мечтаеща! Знам, че тази малка принцеса след няколко години ще срещне своя принц, но докато дойде този момент обаче, магията ще бъде сътворена от мен и от Trinity Kids, които бяха домакини на първата й професионална сесия в живота, за крехката възраст от 4 годинки. Благодарим им, че създадоха за Никол това вълшебство и несъмнено тя вече има своето кралство."

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !