Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Цвети замина за Дубай

отпечатай новината

09.12.2016 13:21 | Видян 2125 пъти

Цвети замина за Дубай

"Златното момиче” Цвети Стоянова замина за златния град—Дубай. Родната ни гимнастичка се отдаде на първата си ваканция с приятелки, преди да замине на терапия в Германия.

Родната грация, която се възстановява след инцидента през юни, замина за едно от най-екзотичните места в света. Тя замина в сряда вечерта и се очаква след това да продължи към Германия.


Компания й прави друга гимнастичка—Мария Матева. Тя бе индивидуална състезателка в националния отбор до края на миналата година. Двете момичета ще се разходят из местните забележителности на Дубай, а вероятно ще си направят и сафари в пустинята, пише „Телеграф”. Приятелят на Цвети Александър Любенов не успя да я придружи на воаяжа, тъй като има ангажименти с отбора си „Локомотив” (Сф) преди края на полусезона от група „Б"

Затова и Цвети замина с една от близките си приятелки в гимнастиката.

След края на ваканцията и коледните празници обаче, Цвети Стоянова се връща към борбата с последствията от падането си. Гимнастичката ще замине за Германия, където ще се подложи на специална възстановителна терапия.

Краят на терапията ще бележи и връщането й в НСА, където е студентка четвърти курс. Заради инцидента от лятото, Цвети е прекъснала, но се надява да се възстанови напълно и да завърши успешно образованието си.

Интересен факт е, че другата Цвети от ансамбъла също избра екзотична дестинация, но на другия край на света – Мексико. Найденова замина за там с приятеля си Марсел Величков–един от най-скандалните рапъри у нас. Двойката се поглези за седмица в курорта Плая дел Кармен, като се насладиха на слънцето на брега на океана.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !