Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Илиян предсказа развода си преди 3г.

отпечатай новината

09.12.2016 14:02 | Видян 2577 пъти

Илиян предсказа развода си преди 3г.

Фолк певецът Илиян пророчески предсказа, че ще се разведе със съпругата си Камелия. От няколко дни в публичното пространство упорито се говори, че двамата вече не са заедно, макар че никоя от страните не потвърждава официално. От доста време двамата не се появяват на публични места, което поражда съмнения за раздялата им.

Тупалката определено има гадателски способности, защото още през 2013 година предсказа, че ще се стигне до развод.

„Не съм против брака, но все имам едно чувство, че ако подпишем, ще се разделим“, заявява тогава изпълнителят. По това време той има връзка с бившата състезателка по художествена гимнастика. През 2014г., той все пак се ожени за Камелия на романтично тържество на брега на морето. Сериозно затвърждаване имаше на последния концерт на Планета В Армеец. Камелия така и не се появи като придружител на Илиян, като се има предвид, че през последните години те беше неотлъчно до него при всяка публична изява.

Самият Илиян избягвал да говори по темата, с което още повече засилвал подозренията, че отново е ерген. Тупалката е известен в музикалните среди като купонджия и ценител на женската красота и трудно може да бъде вързан с брак пише България днес. Двамата с Камелия имаха и общ профил във Фейсбук, но отскоро е деактивиран,което е още едно доказателство за раздялата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !