Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

МЕГЗ мами дребни търговци

отпечатай новината

12.12.2016 15:50 | Видян 3387 пъти

МЕГЗ мами дребни търговци

Собственик на малка шивашка фирма твърди, че Миглена Каканашева – МЕГЗ, ползва услугите на малки фирми като подизпълнители, а след това бави плащанията или изобщо не плаща.

Ето какво пише потърпевшият в писмото си, което Blife предлага без никаква редакторска намеса:

„Фирмата ми е Диктатор БГ ЕООД, малка шивашка фирма в гр.Пловдив. През лятото на тази година фирма на Миглена Каканашева "МЕГЗ" обяви в популярен сайт за мода че търси подизпълнители за свойте колекций. Аз се обадих на посоченият номер който беше на Миглена и подчертавам ми се вдигна от първото позвъняване не както в момент изобщо да не ми се вдига. Та започнахме работа с популярната дизайнерка първия месец всичко добре работа постоянно ми се изпращаше и фактурите ми се заплащаха до 2-3дни от експедиция. Всичко Ок за един месец след това започнаха забавяния на фактурите с около 10-15дни като уговорката с нея беше до 4-5 дни превод по банков път, и някъде след октомври месец почнаха техните номера. Когато се обадиш за работа винаги се изпраща няма проблем , но обадиш ли се за пари се започна невдигания на телефон дори и да се свържеш по някакъв начин се започва:

-Ми сега няма интернет , нямаме ток немога да оперирам в системата , ми тя Меги се оправя с преводите , ми тя Маги (майка й ) се оправя с преводите , ми тя някоя си Катя се оправя с тези неща и още кой ли не . Значи забравих да напиша че цялата кореспонденция водиш с нейната техноложка или с майка й на Миглена тъй като тя неотговаря на нейните телефони може би вече работиш за нея и си под нейното ниво да ти вдигне слушалката. Цялата работа е че да си получиш изработените парите от тях трябва се случи някво чуду. Цялата схема е че Меги по този начин завърта доста голямо количество пари на седмица имам информацция от тях че работят с около 50 фирми като моята в момента на мен ми дължат около 700лв това са от последните ми три фактури, средно на седмица фактурите са ми били за около 300лв , значи 50 фирми по 300лв на седмица 15000лв на седмица. Така се правят скъпите ПР на МЕГЗ така се правят ревютата така се купуват оборудвания за нейния цех и всички други сметки на гърба на фирма като моята“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !