Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Цвети Стоянова грее в Дубай

отпечатай новината

13.12.2016 13:22 | Видян 2993 пъти

Цвети Стоянова грее в Дубай

Златното момиче Цвети Стоянова грейна като слънце в Дубай. Красавицата, която замита за емирството за кратка почивка направо сияе. След месеци на възстановяване и усилена рехабилитация, Цвети очевидно е успяла да се отърси от притесненията и грижите. Тя дори си пусна снимка в елегантна вечерна рокля и демонстрира перфектна форма.

За да бъде по-близо до феновете си, Цвети Стоянова си направи нов профил в Инстаграм, в който публикува снимки буквално през ден. Именно в социалните мрежи тя се похвали, че заминава на почивка за Дубай.

Компания й прави бившата състезателка в индивидуалните дисциплини по художествена гимнастика Мария Матева. Цвети дори публикува няколко снимки на двете от времето на полета.

Приятелките се снимаха също и на плажа, но последния й кадър по ефирна бежова рокля разтуптя хиляди сърца, пише "България днес". Стоянова демонстрира отлично настроение и сияеше с грим и стилна прическа. Гимнастичката дори поздрави с усмивка всички свои последователи и почитатели, уверявайки ги, че се чувства отлично.

Както е известно, в началото на лятото Цвети Стоянова преживя ужасен инцидент, когато скочи от шестия етаж на блок в София. Тя вече не се притеснява, че има белези по тялото си и дори не ги крие.

Най-видими са следите по гушата, оставени от тръбичките, които й бяха поставени, докато бе на легло в неврохирургията на „Пирогов”. Цвети лежа там над 3 месеца, докато се възстанови.

Посещението на Цвети Стоянова и Мария Матева в Дубай, обаче не е само за удоволствие. Всъщност двете грации са поканени като специални гости на първия турнир в историята на художествената гимнастика там.

Той се провежда от седмица в ОАЕ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !