Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

ГОЛ КИТАРИСТ В БЕНДА НА АЗИС

отпечатай новината

13.12.2016 15:39 | Видян 1364 пъти

ГОЛ КИТАРИСТ В БЕНДА НА АЗИС

Азис за пореден път скандализира и хвърли в смут многобройната публика на своите участия. Бендът „Азис Груп", с който напоследък най-разпознаваемата звезда в Европа се изявява по клубни участия, по нищо не отстъпва на изпълнителя в провокатвните изяви.

Всичко започнало с концерта, който се проведе в румънската столица Букурещ. и появата на голия китарист на бенда на сцената. Причината била загубата на бас между певеца и музиканта. Загубилият Александър Сашев без свян останал без дрехи пред погледите на слисаните румънци.

Появата му без дрехи обаче била приветствана с бурни аплодисменти и това не позволил на музиканта да се облече. Ръководителят на групата Иво Молов-Гугутката нямал нищо против стриптийза на сцената. А като се има предвид, че все пак Азис е техен фронтмен, е ясно, че може да очаква всичко.

Снощи „Азис груп“ заснеха и първото си съвместно парче. В клипа ще видите и станалия известен гол китарист. Инструменталът е с участието на Азис, което без съмнение ще направи парчето хит! Оркестърът е най-ангажираният по сватби и партита през последната година. Със сигурност, след видеото заетостта им ще бъде пълна до края и на новата 2017 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !