Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Силвия и Юлияна на дуел за финала на Фермата

отпечатай новината

14.12.2016 12:32 | Видян 2280 пъти

Силвия и Юлияна на дуел за финала на Фермата

Четири дни преди големия финал във „Фермата” 2 остава да бъдат попълнени последните две места сред финалистите. До сигурните Финци и мама Галя ще застанат победителите от последните два дуела във „Фермата“. В най-емоционалната и трудна битка в сряда вечер от 21.00 часа една срещу друга ще се изправят Силвия или Юлиана.

„Станахме със Сиси едно цяло. Все едно излизам срещу сестра“, коментира Юлияна, докато Силвия признава, че не иска да се бори срещу приятелката си. „Трябва да ходя на дуел с моята любов Джулс, а аз не искам“. Точките за битките определя Юлиана, тъй като тя е събрала повече точки по време на трите си успешни дуела. И двете влизат усмихнати в битките, но признават, че се чувстват странно, защото ще се бият една срещу друга.

В сряда вечер фермата напускат всички отпаднали участници, а последна вечер в нея ще прекарат Финци, Галя, Стоян и Нико. Тяхната финална задача е да създадат символа на “Фермата” 2 и те влагат цялото си въображение, за да изработят предмет, който ще бъде подарен на победителя. За основа те използват табелата “Къща на по-умните”, която спечелиха в една от първите класови битки, като към нея прикрепят две торбички – една с пръст и камъчета, която символизира земята и друга със зърна, които символизират зародиша. Слагат стар ръждясал пирон, носещ символа на строителството, Ники дава коркова тапа, Галя дава лъжица, символ на занаятите. Слагат и подкова, вълна, перо от петела и звънец, който да звъни и да събира участниците. Така и последната задача от стопаните Бети и Николай е изпълнена успешно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !