Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бременната Галена блести с рокля за ... 90 лв.

отпечатай новината

14.12.2016 13:31 | Видян 1752 пъти

Бременната Галена блести с рокля за ... 90 лв.

 Фолк певицата Галена за пореден път показа, че добрият вкус с пари не се купува. Изпълнителката преди дни се показа в напреднала бременност и с умопомрачителен тоалет.
Въпреки че ще стане майка до броени седмици, Галена изглежда все така невероятно. И дори рискува да се снима с оскъдно облекло, под формата на сребриста рокличка.

Екстравагантният тоалет не е дизайнерски, нито струва няколко хиляди лева, но въпреки това стоеше на звездата, като такъв. Цената на роклята е 40 паунда /около 90 лв/, но пак предизвика възхитени погледи и реакции сред публиката.

Самата певица изглежда в перфектна форма и въпреки деликатното си състояние, продължава да се интересува от модния си бизнес. Тя определено е в час и с тенденциите.

Само преди дни, на официално събитие със същия тоалет се появи и британската звезда Паскал Креймър. Дрехата е купена от британски сайт и въобще не е скъпа, пише хотарена. Певицата пък винаги е споделяла, че предпочита да пазарува онлайн, вместо да си организира дълги шопинг турове. И очевидно успява да избере най-доброто. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !