Албена Михова с драматична съдба

Тази събота (27 април) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Джейкъб Колиър и Мистерията на...

Шесткратният носител на "Грами" ще свири и пее заедно...

Мария Илиева си купува фенове

отпечатай новината

15.12.2016 12:57 | Видян 1614 пъти

Мария Илиева си купува фенове

 Поп звездата Мария Илиева си купува фенове, пише БЛИЦ. Изпълнителката на "Лунен сън" обаче е пипната от обикновен меломан, който се е ровил в статистиката на новия й клип "Черен сатен" в дует с рапъра Били Хлапето.

"Не ги разбирам много тея неща, ама как така гледанията им почват от 24 000?", пита Георги Сергеев Събев във "Фейсбук" под скрийншот от статистическите данни, от които ясно се вижда, че гледанията на видеото започват от 24 000. Под поста с коментари се е включил рапърът Димитър Мичев-Кнас, с когото преди няколко години Мария Илиева записа песента Wanna be the best. "Мария й хареса с рапъра ама ние навремето не купувахме и пак стигнахме милиона. Смисълът е "промоционален". Това е маркетинг инструмент, да ти направи продукта (често, когато е по-нов - като артисти например), за да се покаже, че са харесвани. Често обаче съдържанието далеч не генерира реалния интерес, който стои зад основната цел", пише музикантът.

Кнас разкрива и тарифата за купуване на гледания - 120 долара за 1 милион прегледа на видеото в Ютуб. "То е ясно, че си купуват, ама да го правят малко по-хитро", отговаря му Георги Събев.

Самият меломан предлага подобни продажби, но за родния аналог на Ютуб - vbox7. Певецът Джийсън Брад Люин публикува във фейсбука си личен чат с Георги Събев, от който става ясна офертата - 40 лева седмично, за да попадне видеото ти в класацията "Топ 40", а за две седмици е с намаление  - 70 лева. "Аааа... ето как ставало. Ако някой иска да си поръча, ето го вашият човек", пише звездата от "Х фактор", тагвайки колегите си Мария Илиева, Поли Генова, Сантра, Мойсей Стойчев и други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !