Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Принц Хари и Меган с първа поява като двойка

отпечатай новината

15.12.2016 14:10 | Видян 1193 пъти

Принц Хари и Меган с първа поява като двойка

Принц Хари и Меган Маркъл се появиха за първи път заедно, откакто имат връзка.

Двамата направиха своя дебют като двойка по време на шоуто Peter Pan Goes Wrong, което посетиха в Уест Енд, Лондон. Но Хари и Меган не се разходиха по червения килим, а пристигнаха инкогнито на събитието в Apollo Theatre. Те обаче са забелязани от всички присъстващи и от папараците заради придружаващият ги офицер от кралската охрана.

“Хари заяви, че личния му живот е важен за него, но очевидно не се страхува да бъдет видян с Меган в обществото. Те са луди един по друг и са много влюбени”, споделя приятел на принца.

Маркъл пристигна във великобританската столица в понеделник. Двамата прекарват цялото си време заедно и се подготвят за коледните празници. Те дори са забелязани да си купуват коледна елха, а запознати разкриват, че в свободното си време се забавляват с готвене.

Хари и Меган са заедно от няколко месеца, а през октомври стана ясна и тяхната връзка. Тогава престолонаследникът на Великобритания потвърди отношенията си с актрисата и осъди негативните коментари спрямо неговата любима заради нейния смесен произход.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !