Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Руснаци луднаха по Цвети

отпечатай новината

15.12.2016 17:07 | Видян 2208 пъти

Руснаци луднаха по Цвети

"Цвети, что с шеей?" ("Какво има на шията ти?"), питат руски фенове на Цвети Стоянова под снимка на гимнастичката от Дубай, пише "България днес". За първи път красивото момиче, което погледна смъртта в очите и оцеля на косъм, показва фотос, на който ясно се вижда белег на врата й след операциите.

Цвети е в Дубай от седмица насам и пуска поредна снимка, на която е усмихната и видимо щастлива, което радва цяла България. Красавицата е на почивка със своя приятелка и онзи ден двете са плували с делфини. Водещи специалисти от цял свят казват, че плуващите бозайници са идеална терапия за хора, преживели невероятен стрес или борещи се с различни заболявания.

В Русия, където също тачат художествената гимнастика като у нас, Цвети има много почитатели, но те явно не знаят за драмата, която се случи с нея - скокът, трагедията, надеждата, операциите и рехабилитациите... "Вие питате какво има на шията си Цвети. А на вашия мозък какво му има?! Не ви ли е ясно, че не е много тактично да се задава такъв въпрос?", отвръщат по-запознати със случката. "Просто й съчувствам, не искам да съм груб", защитава се руският почитател на Цвети.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !