Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Сръбски мафиот купи "Ауди" на Глория

отпечатай новината

16.12.2016 11:28 | Видян 2828 пъти

Сръбски мафиот купи

 Глория има нова придобивка - чисто ново "Ауди" S8. Подобна лимузина струва 300 бона, но според запознати примата на фолка не се е охарчила и лев за нея. Колата русенката получила като подарък от актуалния си любовник, чиято самоличност е дълбоко пазена в тайна, пише "Уикенд". Шушука се, че певицата има връзка със сръбски мафиот. Тя почти всяка седмица прескача до имението му в Белград, от време на време пристига и той, Баровецът бил семеен, но от години не живеел със съпругата си. Не се развеждал обаче, за да не дели имуществото си с нея. Отношенията му с Глория били доста сериозни , двамата имали връзка от пролетта. Именно сърбинът издържа чалга звездата, която няма никакви ангажименти ,но поддържа завиден стандарт на живот.

Онзи ден певицата е паркирала мощния си автомобил до бившия Японски хоте. След което слезе гордо-гордо от купето и се отправи пеша към фризьорски салон. Новата лимузина на Глория е с немски номера. Фолк примата не бърза да я регистрира в КАТ, защото вземе ли български табели, данъците на колата ще набъбнат неимоверно - с около 5000 лева.

S класата на "Ауди" е мъжки автомобил, но 473-годишната певица не среща затруднения с управлението му. През 90-те години тя се придвижваше с едрогабаритен микробус, който също шофираше без проблем.

Глория е завършила селскостопански техникум, от там има тапия за професионален водач. В специализираното школо тя се е научила да управлява майсторски камион и дори трактор и комбайн.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !