12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Междузвездни войни съсипа конкуренцията

отпечатай новината

19.12.2016 13:37 | Видян 1500 пъти

Междузвездни войни съсипа конкуренцията

Поредната история от „Междузвездни войни” (Rogue One: A Star Wars story) стана трета най-добра във финансово отношение премиера в боксофиса на САЩ и Канада и разпиля конкуренцията, пише ПИК. Това сочат неокончателните данни от специализираната компания „Ексибитър рилейшънс”.

Новият епизод от войните сред звездите от сагата, но без легендарните персонажи от епопеята Люк Скайуокър, Хан Соло и принцеса Лея, проследява мисията на отряд от Бунтовническия алианс, който иска да се добере до плановете на „Звездата на смъртта” – разрушителното оръжие на Империята. Интригата се развива във времето точно преди историята, разказана в четвъртия епизод „Нова надежда”, излязъл през 1977 година. Красивата Джин Ерсо (Фелисити Джоунс) и нейната еклектична банда от разнообразно изглеждащи борци, събраха 155 милиона долара в първия си уикенд на масовия екран. Това е и втора най-добра (финансово) премиера в историята за месец декември, посочва

Пол Дергарабедян анализатор за "Комскор" (Comscore), цитиран от АФП. В България филмът се качва на екраните под името „Rogue One: История от Междузвездни войни".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !