Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ицо Стоте манекенки забърса фолк певица

отпечатай новината

20.12.2016 12:19 | Видян 1659 пъти

Ицо Стоте манекенки забърса фолк певица

В страстни целувки бяха изловени бизнесменът Христо Сираков (Ицо Стоте менекенки) и фолклепевицата Дебора! Снимките, с които "България Днес" разполага, ясно показват, че двамата са опасно близки. Нещо повече - не се притесняват публично да демонстрират близостта си. През годините неколкократно бизнесменът и изпълнителката бяха забърквани в любовна авантюра, но за пръв път се появяват доказателство, че не са си безразлични.

Дебора и Сираков дойдоха отделно на светско парти в популярно столично заведение, но покрай навалицата не се видя дали се тръгват заедно. Фолкпевицата удобно се беше разположила на бара, когато Стоте менекенки с отработена походка се приближи до изкусителната девойка. Щом тя го зърна, очите й мигом светнаха, а лицето й се озари с палава усмивка.

В следващия момент Дебора се метна на врата на известния бохем и сваляч и двамата се целунаха. Интимният момент беше последван от стандартен разговор за живота и бъдещите творчески планове, но хората около тях останаха с впечатлението, че става въпрос за постановка и двамата много добре знаят какво се случва с живота на другия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !