Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Млад любовник обра Дарина Павлова

отпечатай новината

22.12.2016 11:26 | Видян 2147 пъти

Млад любовник обра Дарина Павлова

Вдовицата на Илия Павлов е напълно разорена и е потънала в сериозни дългове. Това е и причината Дарина да продаде емблематичния хотел „България” в центъра на София преди няколко месеца.

Цената, за която бе спазарен хотела, бе само 15 милиона евро, а според запознати истинската стойност е поне с 5-6 милиона евро по-висока. Дарина обаче нямала никакво време за губене и настоявала час по-скоро да реализира сделката, понеже имала сериозни борчове. Тя все още не е дала и дължимите 2 милиона евро на тъста си Павел Найденов.

Дарина е успяла да профука всички 500 милиона лева, които й завещал покойния Илия Павлов. Заради разточителния си начин на живот само за 12 години вдовицата на боса на „Мултигруп” стигнала дъното.

Според мълвата, която се носи в светските салони, най-съкрушителния удар по финансовото дередже на милионерката нанесъл един от последните й любовници, споделя хотарена. Красавецът, завладял ума и кревата на мадам Павлова, бил с 20 години по-млад от нея, но и доста изпечен мошеник, като покойния й съпруг. Той успял да й задигне над 100 милиона евро, които били последните й останали налични авоари. В момента красавеца оперирал с парите на Илия Павлов, които преминали в неговите хищни ръце, и изобщо не вдигал телефона на Дарина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !