Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Весела и Елин Топузакови на гости на Роналдо

отпечатай новината

22.12.2016 16:19 | Видян 4095 пъти

Весела и Елин Топузакови на гости на Роналдо

Любопитна дестинация избра старши треньорът на "Левски" Елин Топузаков за предколедната си ваканция. За разлика от повечето футболисти, които се юрнаха по Малдивите и Дубай, младият специалист и съпругата му Весела Тотева предпочетоха Европа.

Двамата си подариха романтична почивка в Португалия. Те заминаха за Лисабон веднага след последния мач на "Левски" за годината срещу "Нефтохимик". Топчо и бившата тв водеща, която сега е успешен дизайнер, си бяха направили стройна програма, за да могат да видят всички забележителности на португалската столица. Те останаха очаровани от китните улички с малки кафенета, старинната част на града и просторните площади. Не минаха и без вечер потопена в слушане на местната музика фадо в типичен португалски ресторант.

Елин и Весела се потопиха изцяло в атмосферата на Лисабон, като не пропуснаха да минат и през новооткрития хотел на голямата португалска звезда Кристиано Роналдо. 4-звездният бутиков комплекс "Пестана КР7" бе открит преди два месеца. Той разполага с 82 стаи и с един луксозен апартамент. Носителят на "Златната топка" участва в хотелиерския бизнес заедно с португалската група "Пестана", а стойността на инвестицията в Лисабон е около 15 млн. евро.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !