Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Пайнера бесен на Райна

отпечатай новината

27.12.2016 12:48 | Видян 2790 пъти

Пайнера бесен на Райна

Райна най-накрая се хвана за работа. След като посвети цяла година на това, което италианците наричат долче вита, македонското девойче от няколко седмици пак се е върнало към кръчмарските си изяви, като не подбира участията, а приема всякакви покани, стига да й плащат. Говори се, че шефът й Митко Димитров бил поставил ултиматум – или се хваща за работа, или я изхвърлят от фирмата, пише "Уикенд".

В родния на певицата Сандански твърдят, че тя била пръснала всичките си пари по екскурзии в чужбина. През 2016-а тя обиколи света, като скачаше от една екзотична дестинация в друга и се прибираше в България само за по седмица-две, преди да зачезне отново за месеци. Кръщелницата на Ванга посети Латинска и Северна Америка, Африка, Азия и доста държави в Европа, някои от които уважи по няколко пъти. В продължение на месеци тя не приемаше никакви оферти за участия, от немай къде пусна албум, но без да си прави труда да снима много клипове. За сметка на това се наслади подобаващо на живота, като между другото съчета едно от пътуванията си – до САЩ, с изнасянето на два концерта пред българската общност там.

В края на годината Райна най-накрая проумяла, че освен да се харчи, трябва и да се печели. Говори се, че била изправена пред сериозен финансов срив, а в същото време шефът й – инж. Димитров, бил бесен от пълния й отказ да ходи на работа.

В следствие на всичко това певицата в момента сериозно е запретнала ръкави и, макар че никак не й се искало да се връща на работа по кръчмите, нямала друг изход. Тя приема всякакви оферти за изява и даже се говори, че е свалила почти два пъти хонорара си, който и без това не беше от високите в „Пайнер”. В началото на годината македонката извиваше глас срещу 3500 лева на час, а сега приемала и оферти за 2 бона.

Тя не държи да се изявява само на престижни места, както повечето й колежки. Пее и по села и паланки, стига да искат да я слушат. Една от последните й изяви например беше в карловското село Соколица. Преди това певицата показа как танцува салса на частно парти в хотел в Севлиево, докато гостите му блажено хапваха от сервирана по масите вечеря. Тя e работила дори на Коледа, когато е приела оферта от хотел в Банско. На Нова година пък има две участия – в Банско и в Кулата. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !