Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Димо Алексиев страда по дъщеря си

отпечатай новината

27.12.2016 13:39 | Видян 3688 пъти

Димо Алексиев страда по дъщеря си

Димо Алексиев, звездата от лекарския сериал "Откраднат живот", се оказа баща за пример. Русолявият актьор учи дъщеря си Лора на любов към книгите и лично се грижи домашната й библиотека да набъбва периодично с нови заглавия.

От началото на месеца доктор Генадиев от сутрин до здрач е зает със снимките на третия сезон на сериала. Първите девет серии вече са заснети, а останалите - след Нова година. "Ретро" научи, че продуцентите Евтим Милошев и Любо Нейков са замислили предстоящият сезон да бъде най-дълъг от трите - между 40 и 50 серии.

Един от почивните дни на Димо Алексиев съвпадна с откриването на Панаира на книгата преди седмица. Актьорът използва възможността хем да се види с Лора, която живее при майка му, хем да я зарадва предпразнично с нови детски книжки. Баща и дъщеря обиколиха няколко щанда и грижливо избираха заглавията. Близо 15 минути се задържаха край томчетата на издателство "Милениум" и си тръгнаха с няколко сборника с приказки. От книжния панаир Лора Алексиева си тръгна с 24-каратова усмивка, доволна от покупките, а покрай нея, заради това, че я е направил щастлива, сияеше и баща й. Двамата имат много силна връзка, Димо често обича да казва, че това е така, защото е присъствал на раждането й.

Шестгодишната красавица живее с майка си - актрисата Ана Топалова, с която обаче баща й се раздели неотдавна. Любовта им пламва по време на следването в НАТФИЗ, но семейното им щастие разруши трети човек. Като типичен представител не силния пол ангелите на Димо Алексиев не устояха на съблазнителната арменка Анжела Медзикян - танцьорка, фотограф и преводач.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !