Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Любо Нейков проговори за трагедиите в живота си

отпечатай новината

27.12.2016 15:52 | Видян 1751 пъти

Любо Нейков проговори за трагедиите в живота си

Доайенът на комиците Любо Нейков твърдо е решен да стане баща на още едно дете. След 14-годишни усилия актьорът и неговата съпруга Гинка успяха да се сдобият с малката Анна, но Любо бил категоричен, че трябва да отгледат поне още едно дете, пише "Уикенд".

Един от най-тежките моменти в живота му е загубата на първородното му дете. Малко след като се оженил за Гинка, те разбрали, че ще стават родители. Комикът бил толкова щастлив, че почерпил преди да се роди бебето. Предварителната радост сякаш дръпнала дявола за опашката и Гинка пометнала в 6-я месец.

Продуцентът на „Комиците” никога не е крил, че е луд по малката Анна, която чакаше да се появи цели 14 години. На 20 февруари 2011 г. актьорът сбъдна най-съкровеното желание на майка си Цеца, която преди няколко години сподели просълзена в ефира на Би Ти Ви, че мечтата й е да стане баба.
„Иcĸaмe oщe eднo дeтe, нo пъpвoтo ce пoлyчи тaĸa дoбpe, чe нe знaм дaли щe ycпeeм дa пoвтopим“, шегува се в типичния си стил Heйĸoв.

След втория голям удар, който преди 3 години му нанесе съдбата със загубата на брат му Цветан, Любо още повече напълнял. Инфарктът, който в края на 2013 г. покоси брат му едва на 44 години, ужасил актьора, който дори е в по-рискова група не само заради високото кръвно, но и заради свръх теглото.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !