Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Скарлет Йохансон спечели най-много през 2016 г

отпечатай новината

28.12.2016 11:57 | Видян 1856 пъти

Скарлет Йохансон спечели най-много през 2016 г

Филмите с участието на Скарлет Йохансон са най-печелившите през 2016 г., обяви сп. "Форбс". Лентите ѝ за годината "Първият отмъстител: Войната на героите" и "Аве, Цезаре!" са събрали общо 1.2 млрд. долара приходи. Най-добре платената актриса, отново според класацията на "Форбс" обаче, в последните две години е Дженифър Лорънс.

След Йохансон се нареждат колегите й от "Отмъстителите" Крис Евънс и Робърт Дауни Младши, които заедно в лентата "Първият отмъстител: Войната на героите" са спечелели 1.15 млрд. долара за годината. Филмът от поредицата за супергероите е абсолютният лидер в световната боксофис класация за 2016 г.

Четвърта е Марго Роби, донесла над 1.1 млрд. долара с ролите си в "Отряд самоубийци" и "Легендата за Тарзан".

Ейми Адамс с ролите си в "Първи контакт" и "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта" е на пето място. Колегите ѝ Бен Афлек и Хенри Хавил, които играят съответно Батман и Супермен, заемат шеста и седма позиция.

Райън Рейнолдс, който игра в "Дедпул", е осми.

Единствената актриса, която не дължи печалбата си на филм по комикс, е Фелисити Джоунс от "Rogue One: История от Междузвездни войни", която заема девето място. Филмът, който тръгна по кината в средата на декември, вече спечели половин милиард долара.

Десети е Уил Смит, също благодарение на участието си в "Отряд самоубийци".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !