Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Бербатов отряза мечтите на жена си

отпечатай новината

28.12.2016 12:12 | Видян 2581 пъти

Бербатов отряза мечтите на жена си

Любимата на Димитър Бербатов – Елена, има огромното желание голямата й мечта най-после да се сбъдне. От няколко години тя бленува да посети тузарския остров Бора Бора, намиращ се на близо 17 000 километра от България – в далечна Френска Полинезия в Тихия океан. Митко постоянно отлагал и до момента меракът на Елена си остава неосъществен.  

Там вече ходиха няколко души от родния хайлайф – включително Валели Божинов и Николета Лозанова в периода, когато тъкмо се бяха оженили.

Припомняме, че преди време имаше възможност Митко и Елена да отидат на почивка в Бора Бора. През периода, когато беше в Манчестър Юнайтед, българският нападател получи покана от тогавашния си съотборник Патрис Евра. Оказа се, че приятел на французина държи един от хотелите на прочутото кътче, но пътуването така и не се осъществи.

На този етап обаче на Бербатов изобщо не му било до райския остров, където една нощувка струва луди пари. И проблемът изобщо не е финансов, тъй като Бербо няма никакви спънки в това отношение. Митко първо искал да разреши футболното си бъдеше. Липсата на отбор го изнервяла и на моменти той се замислял да сложи край на кариерата си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !