Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Тоца избухна заради фотосите с Бередин

отпечатай новината

28.12.2016 15:42 | Видян 2251 пъти

Тоца избухна заради фотосите с Бередин

Антония Петрова очевидно доста се е ядосала, тъй като някой е дръзнал да си помисли, че по време на коледните празници може би страда за бившия си съпруг. Повод за това объркване става след като в медийното пространство се разпространиха снимки, които самата Тоца пусна.

Наблюдатели обърнаха внимание и на интериорните декорации в стилното жилище на бившата мис Бередин. Върху камината на миската са позиционирани снимки, на които според някои тя е именно с екс любимият си.

Тя обаче побърза да опровергае това твърдение, както и да натърти, колко била щастлива, защото едва ли не никой друг няма такава прекрасна Коледа като нейната.

Ето го и цялото словоизлияние на Тоца:

„Виждам, че приказната ми Коледа е подразнила доста хора! Къде точно видяхте снимка с бившия ми съпруг, при това от сватбата или пък, че страдам по него?!?!?! (ясно се вижда, че на снимките над камината сме аз и родителите ми от конкурса Мис България, а не вашите измислици и лъжи) Радвам се, обаче, че семейните ми снимки толкова ви заинтригуваха, че ги разглеждате подробно във всички детайли! Точно в детайлите се виждат и много други неща, които предпочитате да не виждате, защото и без това изглеждам и се чувствам прекалено щастлива за да можете да го понесете! Хайде сега, давам ви нова тема за размисъл, този път се постарайте да сте обективни и да има поне малко истина в статийките ви! Въпреки всичко, аз ви пожелавам Коледа като моята - красива, изпълнена с любов, семейно щастие и с хора, които обичам и ме обичат! Дерзайте!“, отсича Антония.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !