Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Кой първи ще получи звезда на Алеята през 2017 г.?

отпечатай новината

28.12.2016 16:27 | Видян 1268 пъти

Кой първи ще получи звезда на Алеята през 2017 г.?

Актрисата Вайола Дейвис ще получи първата за 2017 г. звезда в холивудската Алея на славата. Церемонията по откриването й ще се състои на 5 януари, а сред гостите се очаква да бъде неувяхващата Мерил Стрийп, с която Дейвис си партнира във филма „Съмнения” (2008). Получавайки „Оскар” за ролята си тогава, Стрийп определи партньорката си като „гигантски талант” и отправи към гилдията с намигване въпроса: „Някой няма ли да даде филм на тази 45-годишна начинаеща?”

Режисьорите очевидно са я чули, защото за последните 8 години Вайола снима 21 филма, сред които донеслия й втора номинация за „Оскар” „Помощта” (2011). На предстоящата церемония по връчване на отличията на киноакадемията тя се протяга за трети път към заветната статуетка, този път в „Оградата”. В режисираната от Дензъл Уошингтън лента тя е съпруга на боклукчия, който попада зад решетките след обир и открива таланта си за бейзбол.

Поредния връх в кариерата си Дейвис покори на миналогодишните награди „Еми”, ставайки първата чернокожа, спечелила приз за най-добра драматична актриса. Признанието бе за „Как да ти се размине убийство”, където слага перуката на безпощадния кримиадвокат Аналийз Кийтинг. Звездата на Вайола Дейвис ще бъде 2597-ата на прочутата алея в Холивуд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !