Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Цвети Стоянова бяга от България след раздялата

отпечатай новината

30.12.2016 16:46 | Видян 3116 пъти

Цвети Стоянова бяга от България след раздялата

Цветелина Стоянова обмисля сериозно възможността да скъса с живота си в България и да се премести за постоянно в чужбина, след като се раздели и с гаджето си, съобщи столичен седмичник.

Близки на гимнастичката са убедени, че тя е на една малка крачка от решението да скъса с всичко и всички, които биха й напомняли за нещастието, което преживя.
 
През последните седмици ясно си личи, че Цвети прави всичко възможно да се отърси от демоните, преследвали я преди фаталния й скок от шестия етаж. Бившата гимнастичка първо си организира релаксираща почивка в слънчев Дубай. Следващата й интернет активност подсказа, че тя се е решила на кардинална промяна и в личния си живот. Красавицата промени статуса си на "необвързана" и така на практика обяви на света, че се разделила с дългогодишния си приятел Александър Любенов. 
 
На родна земя гимнастичката винаги ще бъде подлагана на силен обществен натиск. Хората няма да спрат да се интересуват от случилото й се и ще продължават да я преследват с очи по улиците. В чужбина никой не познава Цвети и тя ще може да започне на чисто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !