Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Хороскоп за 2017 г.

отпечатай новината

01.01.2017 09:22 | Видян 19321 пъти

Хороскоп за 2017 г.

Овен

   2017 г., няма да започне както бихте искали, което се дължи до голяма степен на влиянието на Марс  в квадрат със Сатурн. Ще се борите да намерите мястото си, и въпреки че имате някои задължения (вероятно семейни), които противоречат на вашите очаквания и ви се струва, че ще продължат вечно, бъдете спокойни, защото това не е вашият път. Определено има средно положение, което трябва да намерите. Бъдете готови за компромиси, когато е необходимо, дайте шанс на другите да предлагат идеи от време на време.

В началото на април предстои положителна трансформация благодарение на въздействието на тригона Марс-Плутон, когато заменяте отрицателните мисли с оптимистични. Сега е моментът да поработите върху вътрешния си свят. Не вие е присъщо да бягате от предизвикателствата, така че действайте.

В почти пълен контраст с емоционалното ви изтощение в началото на годината вие получавате това, което искате много лесно в края на декември. Добрите неща ще се случват от само себе си в съдбовните моменти. И въпреки че разчитате на добър късмет, все пак е важно да не приемате нещата за даденост.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !