Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Силвия Кацарова си хвана милионер за пластични операции

отпечатай новината

03.01.2017 13:17 | Видян 1727 пъти

Силвия Кацарова си хвана милионер за пластични операции

Силвия Кацарова държи на къса каишка богатия си съпруг - милионера Любомир Димитров. В работата си той може да е същински звяр, за който няма граници и забрани, но когато е с жена си, е по-нисък от тревата, коментират познати на семейството.

Кацарова е успяла успешно да си изиграе картите и още от началото е втълпила на мъжа си, че тя е талантът вкъщи и като такава трябва да я гледа като писано яйце. В пропагандата успешно се включвала и щерка й Теди, която не пропускала възможност да я похвали пред Димитров и да изтъкне каква страхотна жена си е намерил.

Така Любомир, след кратка, но интензивна обработка, бил напълно убеден, че певицата не трябва да има досега с каквато и да било домакинска работа, защото Господ я е създал за много по-възвишени цели. Освен това, милионерът не спирал да я обсипва с прескъпи подаръци. По-любимо на находчивата Силвия от даровете за крупни суми били единствено пластичните операции. Именно по тях тя пръскала луди пари от бюджета на своя съпруг.

Подмладяването съвпада точно с развода й с първия й съпруг Милчо и събирането с Любомир, който е нейна ученическа любов. Щом надушила, че е станал толкова богат, оправната певица умело го оплете в мрежите си и успя да го накара бързо-бързо да се ожени за нея.

Дъщерята Теди пък, вместо да страда от раздялата на родителите си, обясняваше наляво и надясно как майка й се е бракувала по любов, не по сметка, и никога не я е виждала толкова щастлива, пише столичен седмичник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !