Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джордж Майкъл предрекъл смъртта си на 20

отпечатай новината

03.01.2017 13:43 | Видян 1750 пъти

Джордж Майкъл предрекъл смъртта си на 20

Братовчед на британската музикална легенда Джордж Майкъл направи потресаващи разкрития след смъртта на изпълнителя. По думите на Андрос Георгиу поп певецът е предрекъл смъртта си, когато бил едва 20-годишен, пише Дейли Мейл.

Андрос Георгиу, който беше част от световното турне на "Wham!", разкрива, че в миналото е помагал на Джордж Майкъл, който е поискал помощ, защото се е страхувал, че неговите зависимости в крайна сметка ще го убият.

Въпреки това последва разрив в отношенията им и двамата братовчеди не са се виждали от 18 година. Андрос споделя, че в последно време двамата са възобновили контакти и дори са планирали среща през следващата година, която обаче няма да се осъществи, защото британската легенда на музиката почина навръх Коледа на 53-годишна възраст.

Георгиу отхвърля твърденията, според които Джордж Майкъл е приемал тежки наркотици преди смъртта си, настоявайки, че той е спрял всички подобни медикаменти, предава ПИК. По думите му изпълнителят е бил на антидепресанти, но не е употребявал никаква дрога.

"Той беше сменил наркотиците с пиене, но се справяше по-добре. Най-лудото нещо е, че когато бяхме на 20-21 години, той казваше, че ще умре млад. Тогава му казвах да не бъде глупав, но сега си отиде и това е ужасно", споделя Андрос Георгиу.

Междувременно днес стана ясно, че Джордж Майкъл ще бъде погребан до майка си -Лесли Панайоту, в гробище Хайгейт в северен Лондон.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !