Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Антон Хекимян се мазни на Венелин Петков

отпечатай новината

03.01.2017 15:44 | Видян 1164 пъти

Антон Хекимян се мазни на Венелин Петков

Оказва се, че линията, по която върви голямото приятелство между Антон Хекимян и Венелин Петков, е не просто взаимно привличане, а родният им град Стара Загора. Още докато водеше новините в Би Ти Ви, Петков и Хекимян станали много близки. След като обаче Венелин стана директор на „Новини, актуални предавания и спорт“ в медията, той взел под крилото си Хекимян. Преди време в свое интервю Петков не скри и голямата си симпатия към водещия, пише retro.bg

„Хекимян се справя страхотно“, заяви тогава Петков. Плановете му за Антон се наредили много добре, след като колежката на водещия Биляна Гавазова излезе по майчинство малко след като се качи на екран. Под предлог че няма да има достатъчно време да й се намери заместник и ще е нужна поне година да се наложи ново лице, Петков така и не назначи партньор на Хекимян, въпреки че в Би Ти Ви има достатъчно познати и известни лица, които спокойно можеха да партнират известно време на арменеца. Шефът обаче се оправда и с това, че когато Гавазова пожелае да се върне, той не може да й откаже. Случи се точно обратното.

Според запознати напористият Хекимян проплакал пред приятеля си и свой началник, че иска да остане сам като основен и единствен водещ на сутрешния блок на телевизията. Двамата седнали и започнали да мислят как все пак да запазят работата на Гавазова в сутрешния блок, без тя да има важно участие в него, и така се родила рубриката й „Чети етикета“, която за момента не се радва на особен успех, а кариерата на Биляна започнала да се замразява все повече.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !