Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Вики Бекъм отново пропя

отпечатай новината

04.01.2017 10:37 | Видян 2546 пъти

Вики Бекъм отново пропя

Виктория Бекъм бе категорична, че Spice Girls е затворена страница в живота ѝ, но изглежда миналото все пак я изпълва с носталгия и тя изневери на думите си. Нова година дизайнерката посрещна на Малдивите, където празнува с бившата си колежка от дамската поп формация Мел Си. Разчувствана в разгара на купона, г-жа Бекъм не се удържа и грабна микрофона.

Двете звезди изпълниха един от хитовете на Spice Girls – баладата „2 Become 1“. Инициативата поде Мел, която първа запя парчето и „помоли за помощ“ от сцената Вики. Двете се прегърнаха и изпяха хита от средата на 90-те.

Вижте изпълнението на двете дами ТУК!!!

За съжаление обаче, това не означава, че г-жа Бекъм смята да поднови кариерата си на певица. Останалите дами от Spice Girls вече многократно заявиха, че тя им е отказала да се включи в концерта на групата, който ще отпразнува 20-годишнината от създаването ѝ.

Гери, Мел Би, Мел Си и Ема признаха, че не се сърдят на Вики за отказа ѝ и осъзнават колко заета е с развиването на модната си империя. Те добавиха, че всички си остават приятелки и винаги ще се подкрепят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !