Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Роби Уилямс се гнуси от феновете си

отпечатай новината

04.01.2017 11:37 | Видян 1355 пъти

Роби Уилямс се гнуси от феновете си

Началото на 2017-та бележим с иронично отношение към една от любимите ни звезди. Първо Марая Кери се изложи по време на новогодишния концерт в Ню Йорк, когато не можа да влезе в синбека на парчето, което пее. Холивуд усъмна с променен символичен надпис, дело на феновете на марихуаната вероятно. Hollyweed навярно означава именно това, пише ELLE.

 Роби Уилямс също се превърна в герой на редица публикации в Twitter. Причина за това стана едно действие на певеца по време на концерт, излъчван по BBC – веднага след ръкостискане с фен, певецът изкара от джоба си антибактериален гел и дезинфекцира ръцете си. 42-годишният певец по време на изпълнението на песента „Auld Lang Syne“ се приближил към феновете си и ги поздравил с ръкостискане, след което се върнал на сцената и започнал да дезинфекцира ръцете си с гел, като това действие било придружено с гримаса, изразяваща погнуса.

Поведението на музиканта веднага се превърна в тема за обсъждане в социалните мрежи, като повечето негови фенове били възмутени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !