Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Болест измъчвала Нико Тупарев

отпечатай новината

05.01.2017 09:27 | Видян 1628 пъти

Болест измъчвала Нико Тупарев

 Най-успешният БГ продуцент у нас Нико Тупарев е преборил дислексията преди няколко години. "Имах и визуална, и слухова, всякаква дислексия. Не можех да чета бързо. В училище, като ми кажеха да чета, отговарях, че ми се ходи в тоалетната. Не карах кола. Не правех много от нещата, които другите хора правят нормално", казва Нико. С днешна дата той прави всичко това благодарение на усилията, които влага през годините, пише в. България днес.

Наричат Нико "властелинът на риалити шоуто". Самият той не обича да говори за себе си. Кариерата му започва през 1992 г. По това време е напорист 20-годишен младеж, следващ икономика в частен бизнес колеж в столицата. Виждайки какво е положението в страната и преживявайки т.нар. Луканова криза, решава, че бъдеще у нас няма. Набелязва си като ново отечество Австралия и започва подготовката си за емигриране в Страната на кенгурата. Изкарва курсове по бридж и за масажист.

"Бях убеден, че ако пробия като крупие в казино, ще печеля, масажирайки заможни госпожи в някой СПА хотел в Синди или Мелбърн", припомня си Тупарев през смях. В крайна сметка намеренията на младежа не се осъществяват. Когато се явява на интервю за виза, планът му бързо е разконспириран и той получава отказ за документа, без който не може да замине.

"Бих рисков играч. Преди години ми липсваше контакт с родителите. Понеже те късно са ме "направили", сега гледам да не повтарям грешките им и да имам повече време за сина си, да контактувам непрекъснато с него. И това си пожелавам за 2017-а - здраве и повече време за семейството", иска от новата година най-успелият продуцент на проекта "Биг брадър" - Нико Тупарев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !